• Телекомуникационна Компания Варна
Телекомуникационна Компания Варна оператор с дългогодишен опит в предоставянето на интегрирани телекомуникационни решения за частни и бизнес потребители, което улеснява максимално клиентите, като им позволява да получават всички услуги от един единствен доставчик. Помагаме на клиентите си да взимат информирани решения и им предлагаме персонализирани услуги, отговарящи на техните специфични нужди и интереси. Затова за нас е от изключително значение да разбираме поведението и очакванията на своите клиенти. Нашата търговска марка  отразява стремежа на компанията да предоставя на потребителите по-добри услуги чрез ефективни решения, иновативно мислене, динамично развитие, честни взаимоотношения и вдъхновяващи предложения. По този начин ние вярваме, че ще изградим доверие и честни, и стабилни партньорски взаимоотношения между нас и нашите клиенти. Ние работим усилено за да допринесем за развитието на конкурентна и стабилна бизнес среда на телекомуникационния пазар, интернет пазара, разпространението и излъчването на голям брой телевизии и телевизионни канали.


Разпространение и покритие


Телекомуникационна Компания Варна разполага с най-голямата собствена подземна оптична мрежа във Варна, с което си осигурява съществено конкурентно предимство. Ние имаме собствени търговски обекти/каси разположени на територията на град Варна. Нашите представителни каси са не само място, където клиентите могат да изберат и изпробват всяка една от услугите, които компанията предлага, но са и безплатни интернет точки за всеки, нуждаещ се от бърза и удобна интернет връзка.


История


Ние сме първата компания наложила 4 Play решание предлагайки на своите клиенти едновременно Интернет, фиксиран телефон, цифрова телевизия и мобилна гласова услуга. Компанията предлага услуги за дома и бизнеса и се стреми да e новатор в конвергирани телекомуникационни решения разработени изцяло в удобство и напълно отговарящи на конкретните нужди на клиента.


Нашето кредо


Ние вярваме, че бързата реакция, коректното отношение честният и позитивен подход към клиента са ключът към успеха. Ние се стремим да отговаряме на Вашите потребности, като разработваме индивидуални решения отговарящи на конкретните Ви нужди. Нашите специалисти работят активно за разработване и прилагане на най-съвременните високотехнологични решения. Нашият екип е високо мотивиран да преодолява силната конкурентна среда и да постига отлични резултати.


Ние сме Добрият и правилен избор

СТАНДАРТНИ ОПЦИИ
Адрес гр. Варна, ул.”Иван Драсов” 8
Работно време Всеки ден от 09:00 ч. до 18:00 ч. / Почивен ден: Неделя
ViP АБОНАМЕНТ ViP АБОНАМЕНТ

Web Designs Ltd
Alexandrina Valenti
NS1
Zettahost
ICN
Elitis
Superhosting
TRD
Connect IT
Sibirskozdrave