• ОХ МИРО
Как започва всичко...

„ОХ-МИРО“ ООД започва своето съществуване през 1990 година и е една от първите фирми в град Варна, които предлагат климатична техника за дома. В началото фирмата се развива като търговец на черна и бяла техника, след което постепенно се специализира и съсредоточава своята основна дейност в предлагането на климатични и вентилационни решения.

Към днешна дата ние притежаваме екипи от опитни и висококвалифицирани специалисти, собствени транспортна, сервизна и складова база, както и търговски обекти за продажба на широка гама климатична техника.


Вашата лоялност през годините е позитивната обратна връзка, която ни мотивира да се подобряваме постоянно в предлагането си. Нашето обещание към Вас е да подхождаме индивидуално към всеки въпрос и заедно да търсим решение чрез прилагане на гъвкава ценова политика и поддържане на богат асортимент. А ние си изпълняваме обещанията.

Изберете нас, защото…

… се отнасяме отговорно към удовлетворяването на Вашите потребности и се стремим да го правим свеовременно, на високо ниво и адекватно според спецификата на Вашите изисквания. Затова работим, следвайки най-високите стандарти при предоставянето на продукти и услуги и инвестираме непрекъснато в съвременни технологии, за да имате избор сред най-доброто в областта на климатизацията и вентилацията.


Други интересни факти са, че...

"ОХ-МИРО" ООД е регионален представител и дистрибутор на климатична техника Midea и AUX.

През 2007 година „ОХ-МИРО”ООД климатизира голяма част от хотелите в черноморския курорт Албена. Така стартира и сътрудничеството си с „МАГНУМ-Д” ЕООД (официален вносител на MIDEA до 2015 год.) и става основен дистрибутор на климатици MIDEA за град Варна и региона.

Понастоящем "ОХ-МИРО"ООД има изградена дистрибуторска мрежа на територията на Североизточна България, поддържайки богата складова наличност, концентрирана в марките MIDEA и AUX.

Отстояваме позициите си като още от самото начало следваме собствени принципи на етичност и коректност в отношенията с бизнес партньорите и очакваме същото насреща.

Приоритет на "ОХ-МИРО"ООД е да предоставя на клиентите си отлично обслужване, професионална консултация, индивидуален подход, висококачествен монтаж и бърза реакция при нужда от ремонт.

СТАНДАРТНИ ОПЦИИ
Адрес улица "Професор Николай Державин" 15
ViP АБОНАМЕНТ ViP АБОНАМЕНТ

Web Designs Ltd
Alexandrina Valenti
NS1
Zettahost
ICN
Elitis
Superhosting
TRD
Connect IT
Sibirskozdrave