• Чиста Вода България
Чиста Вода България ООД е специализирана в разработката, производството и продажбата на системи за пречистване на вода.


Нашата мисия  е да създаваме продукти подобряващи здравето на хората и с грижа към природата, чрез прилагането на водещи технологии.

Разнообразието на нашият продуктов каталог ни дава възможност да осигурим решение за всички потребности.


Иновации и изследвания


През годините Clean Water инвестира в развитие на технологиите, резултата от което са иновативни и високотехнологични системи за филтрация на вода. (Домашни, Office и Ho.Re. Ca.) Нашите системи са оборудвани със собствен процесор и посредством WiFi свързаността си с интернет, следят за състоянието и качеството на всеки милилитър филтрирана вода. Това осигурява постоянно качество през целия експлоатационен период, безпрецедентна поддръжка и гарантира, че може да се насладите на не по-малко от най-доброто.


Уникалността на нашата технология е надлежно защитена с патент.

 

Нашата философия за качествена вода


Водата е ценен ресурс за човешкия живот. Повечето пъти приемаме качеството на водата за даденост, но дори водата, идваща от обществената мрежа, може да бъде обект на неприятни миризми, хлор и примеси.

Поради тази причина разработихме системи за филтрация и доставяне на питейна вода, които могат да оптимизират консумацията на вода у дома, на работното място и в хранително-вкусовата промишленост, за да доставят висококачествена вода, като подобряват органолептичните и характеристики чрез интелигентна високотехнологична ултрафилтрационна технология.

СТАНДАРТНИ ОПЦИИ
Адрес 9000 Варна, ул."Иван Драсов" 8
ViP АБОНАМЕНТ ViP АБОНАМЕНТ

Web Designs Ltd
Alexandrina Valenti
NS1
Zettahost
ICN
Elitis
Superhosting
TRD
Connect IT
Sibirskozdrave